RÓLAM

Gyerekkorom óta vonzódtam minden kreativitást igénylő elfoglaltsághoz, érdekelt a színek és formák világa a harmónia kialakítása. Saját lakások, házak építése, átalakítása során egyértelművé vált számomra, hogy ez lesz az a szakma amiben igazán otthon érezhetem magam. A JUNIOR ART CENTER Lakberendező Iskolában Mózer Noémi hallgatójaként  jelesre vizsgáztam, az év hallgatója lettem.

Imádom ezt a munkának nem nevezhető életérzést amit a tervezés nyújt számomra. Munkáim során a legnagyobb inspirációt a megrendelőimtől kapom, hiszen az otthonuk róluk szól. A projektek tervezésében aktívan jelen vannak, megismerem az életük ritmusát és így személyre szabott és értékálló otthont hozunk létre számukra.

Hiszem, hogy egy igazán jól működő otthon tervezése belülről kezdődik. Szeretem, ha az építésszel és a szakipari kivitelezőkkel közösen együttműködve tudjuk megalkotni azt a teret ami könnyen bútorozható, funkcionális, logikusan használható.

Folyamatosan követem az aktuális belsőépítészeti, lakberendezési és dekorációs trendeket, így tudok segíteni eligazodni a  különféle lakberendezési stílusok között, a hatalmas kínálatból a legmegfelelőbb kiválasztásában.

Különleges enteriőröket alkotok, a megrendelőimmel közreműködve, egyedi térbeli megoldások születnek, ahol a családi fészek melege tapinthatóvá válik. Így nyer teret a design fogalma egy család életében.

A terveimet számítógéppel készítem, 3D látványtervekkel prezentálom a kialakult enteriőrt. A szakiipari kivitelezők műszaki terveket kapnak a precíz pontos munkavégzéshez, egyedi bútortervek is készítek a megálmodott otthonhoz.

Ludman Tímea

LÉPJ VELEM KAPCSOLATBA!

Vedd fel velem a kapcsolatot, kérj ajánlatot, és alkossuk meg álmaid otthonát!